Automehaničarska ginekologija

Kako je izraz “Svježa kao rosa” dobio potpuno novo značenje

cilindri i klipovi

Pomislio sam da je Hrvatska definitivno otišla k vragu prije par godina kad se na naslovnoj stranici Jutarnjeg lista ukazao glavom i bradom Željko Kerum samozvani “Hektor” kako se razvalio na zadnjem sjedalu svog (zapravo ne svog nego tvrtke “Kerum”) Maybacha. Upravo smo otišli još jedan korak dalje. Jedan korak dalje prema, kako nam je predsjednica obećala, jednoj od najrazvijenijih zemalja Europe a bogami i svijeta.

Ovih dana na portalu 24 sata saznajemo da je srpska cica-mica otišla na tretman vaginalnog orošavanja.

Ja sam živio u zabludi. Ja nisam znao da picu treba ispirati toplom mineralnom vodom, da bi, kako sam Suzi kaže, njena “joćkicapin” izgledala “mladoliko” i “svježe”. Također sam smatrao da se riječ “mladoliko” upotrebljava za lice a ne za pice, ili neke druge dijelove tijela. Recimo: „imaš mladolika vuha“ ili “danas mi nožni palac izgleda bas mladoliko a jučer se napio pa je izgledao oronuo”, ili tako nešto..

Sad samo čekam da se pojavi članak o nekom muškom celebrityju iz regije koji je otišao na tretman zatezanja kože na jajima, te da nam opiše da je ta metoda vrlo uspješna, jer jednim potezom ti zategnu jajca a istovremeno dobiješ rutava prsa i dlake na glavi, pa eto, postaneš muževan, dobiješ samopouzdanje pa ne moraš više nositi periku.

Draga Suzano Mančić, ljepotice od 58 godina, nemirne, mladolike i orošene pice, postoji još jedna metoda vaginalne korekture koja je doduše došla iz automehaničke struke, ali vjerujem da će te zanimati. To je metoda zvana “auspiksanje”. Naime, postoji dio motora koji se zove cilindar. Kroz cilindar prolazi klip. E, sad, kad se zbog puno korištenja taj cilindar malo proširi, potrebno ga je zamijeniti novom “piksom” kako bi opet “dihtao”. “Piksa” je unutrašnji dio cilindra. Time je auspiksanje završilo. To ti dođe nešto kao generalka.
Isto tako se može “auspiksati” i vagina. Dapače, još jednostavnije: skuhaš šunku skup s kosti, nabiješ ju u rupu i izvučeš kost van. Pri izvlačenju kosti moraš cuti zvuk “plop”. Ako ne čujes “plop” znaci da je šunka bila premala, pa hajd po veću šunku….
Inače, medicinski, bolje rečeno histološki se vaginalna sluznica naziva “mnogoslojnim pločastim epitelom”. Moj profesor iz patologije je objasnio zašto: „svaka cesta po kojoj se puno prolazi mora biti dobro popločena”

I zato, draga Suzi, pogledaj dolje, na mjerač kilometara, pa očitaj kilometražu. Možda treba auspiksati, a možda je i kaldrma već malo popustila. Da bi tvoj dečko, grčki bankar bio sretan. A ne da se osjeća pri intimnom odnosu ko da je “bacio hrenovku u zapišani haustor…

*Kaldrma-vrsta kolnika koja se nalazi u središtu Rima, Izumio ju je papa Siksto V. U srpnju 2005. rimski gradonačelnik izjavio je kako je kaldrma opasna za vozila s dva kotača, te kako zbog vibracija i buke koja nastaju prilikom vožnje po njoj može doći do oštećenja ostalih zgrada.

Jedna misao o “Automehaničarska ginekologija

Komentiraj ovo

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s