Kurac i pica voze kolica

šampon za pranje pičke toppcokc (1)

Pred nekoliko se godina u trgovinama katoličke Hrvatske pojavio šampon za pranje intimnih otvora u zena. Kako bi pojednostavnili klasifikaciju i potaknuli žene iz ruralnih krajeva da počnu vršiti toaletu istih, a da sve bude razumljivo, jednostavno su ga nazvali “Šampon za pranje pičke…”
Jebote…
Kada čujem riječ “šampon” meni je prva pomisao šampon za pranje auta ili oni “šamponi” iz vrećice kaj ga piju ljudi koji imaju probleme sa želucem. Ali šamponiranje pičke…. Ko u automehaničkoj radionici… “Šamponiranje, pranje i podmazivanje pičke” ili “Vulkanizacija i namještanje špura pičke…”
E sada… u doba opće globalizacije, metromuškarac i sličnih mondenih marifetluka pojavila se i filipinska tvrtka TOPPCOCK (sto bi se moglo prevesti: Na vrh kurca) koja prezentira cijelu paletu muške kozmetike. Njihova je teorija da muškarci trebaju posebnu macho kozmetiku.
Između svih proizvoda, pojavio se i proizvod za pranje kurca.
Jebote…
Šampon za pranje kurca???? Vele u uputstvu da ima neke srebrne atome-molekule-kuglice koje pouzdano ubijaju svaki kurčev smrad. E, bas sam to oduvijek htio, da mi sa mirišljavog kurca vise srebrne kuglice!!! I bas u predbožićno vrijeme. Koji tajming!!! Bas sam našao doma šampanjac sa zlatnim listićima, pa da ga možda nakon pranja uronim u šampanjac? Izgledao mi bude ko pravo bazično drvce.
Jedino ne piše sto se dogodi ako moja zena, recimo, zabunom opere glavu s mojim šamponom za kurac… Da li joj ja mogu onda reci da joj je “glava za kurac” ili da je “glupa ko kurac,” ili joj se od tog šampona napravi rupa na glavi, ko pravom kurcu…
Ne znam… ali nekako me svrbi (ne kurac) da pošaljem narudžbu na Filipine…

Komentiraj ovo

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s